Botos

Tamás

Emlékszem, amikor először fogtam a kezemben az általam tervezett kiadványt. A frissen nyomott papír illata és az érzés, hogy ez a dolog általam vált valamivé a semmiből, egyértelművé tette a jövőt. Most, huszonpár évvel később ugyanezt gondolom. Legyen szó könyvborítóról, logo-tervezésről, webdesign-ról, a semmiből hozunk létre valamit. Ráadásul ehhez csak ötletek és egy számítógép szükséges. Kingával sikerült megvalósítanunk azt a környezetet, ahol szabadon, kompromisszumok nélkül tudunk élni és dolgozni.

Debreczeni

Kinga

Huszonévesen  leginkább a világ nyüzsgő nagyvárosaiban láttam a jövőmet. A magyar borok helyi nagyköveteként. Aztán jött egyik dolog a másik után, és bár a jó bort a mai napig szeretem, hivatásomnak a grafikai tervezést választottam. Az a kreatív szabadság, amivel a munkám nap mint nap megajándékoz a fő hajtóerőm. Vegánként és az életet imádó emberként hiszem, hogy a szabadságnál nincs fontosabb. Ezt igyekszem a munkámon keresztül az ügyfeleinknek is átadni. Az ő elégedettségük, számomra a legnagyobb inspiráció!

Puhánszky

Sün(d)i

Kreatív munkatárs, rekreációs asszisztens, időmenedzsment-tanácsadó. Nélküle nem működne ugyanúgy sem a cég, sem a munkafolymatok. Legjobban a főnöki székben érzi jól magát, és a mindentudás arckifejezésével szemléli, ahogyan mi, beosztottak próbáljuk megkeresni a csontravalót.